Geen categorie

Verhulst en Killaars genomineerd voor Maritieme Designer Award

By No Comments

Verhulst en Killaars hebben een nominatie ontvangen voor de Maritieme Designer Award, iets waar Roger Horn ze graag mee wil feliciteren. Er zijn nog 4 andere kandidaten genomineerd, onder wie zich de winnaar van de award tijdens het Ontwerpcongres bevindt. Verhulst en Killaars zijn twee jonge ontwerpers die vooral op een vernieuwende en inspirerende manier te werk gaat. Met name op het gebied van jachten en watersport in het algemeen is het van belang om doorlopend te blijven vernieuwen, iets dat zij goed onder de knie lijken te hebben.

Roger Horn feliciteert Verhulst en Killaars

Roger Horn wil Verhulst en Killaars graag feliciteren met hun nominatie. Hij is zelf actief binnen het vastgoed, maar heeft een grote voorliefde voor mooie jachten en andere zaken op het gebied van watersport. Waar hij de mogelijkheid heeft houdt hij de ontwikkelingen in de gaten. Voorheen stond de prijs bekend als de Wim Timmers Ontwerpersprijs, inmiddels spreken we van de Maritieme Designer Award. Het is met name de vernieuwing die hierbij centraal staat, ontwerpers die dat laten zien kunnen rekenen op een nominatie en uiteindelijk mogelijk de award.

Andere genomineerden voor de awards

Naast Verhulst en Killaars zijn ook een aantal andere ontwerpers genomineerd, Roger Horn moedigt ook hen aan en is benieuwd naar de uitslag. Het gaat bijvoorbeeld om Victor Verhulst van de Hogeschool van Amsterdam. Hij is er nog student en werkt daarnaast bij De Voogt Naval Architects. Hij zorgt er met een onderwaterlounge voor dat er een heel andere beleving ontstaat, die kan bijdragen aan de ontwikkeling van de sector. Het is vanuit de lounge mogelijk om te genieten van de onderwaterwereld. Er ontstaat een totaal nieuwe interactie, zoals we die binnen de watersport en rondom jachten tot nu toe nog niet kenden.