Zuid-Frankrijk

Shuttlewise start met shuttledienst naar Zuid-Frankrijk

By No Comments

Shuttlewise heeft aangekondigd een shuttledienst tussen Rotterdam en Zuid-Frankrijk op te gaan zetten, waar bedrijven handig gebruik van kunnen maken. Het bedrijf zal hier in het eerste kwartaal van 2016 mee van start gaan, samen met het Franse Novatrans. Samen gaan ze ervoor zorgen dat er een railshuttle ontstaat naar Dourges, een plaats die onder andere Roger Horn goed kent. Hij komt er weinig voor zaken, maar is wel regelmatig in Zuid-Frankrijk te vinden op het moment dat de temperatuur er weer op begint te lopen.

Verschillende ladingen

De shuttledienst tussen Rotterdam en Zuid-Frankrijk zal voorlopig 5x per week gaan rijden. Dat betekent dat bedrijven kunnen rekenen op een betere onderlinge verbinding, die zij kunnen gebruiken voor een groot aantal verschillende ladingen. Volgens Shuttlewise wordt het moment om zowel continentaal als maritiem te laden, afhankelijk van waar vraag naar is en welke bedrijven er op dat moment gebruik wensen te maken van de shuttledienst. Het lijkt erop dat het bedrijf een gat in de markt op heeft weten te vullen, iets waar Roger Horn als ondernemer binnen het vastgoed in Amsterdam natuurlijk altijd interesse in heeft.

Andere shuttle diensten

Roger Horn is als vastgoedondernemer nader in Shuttlewise gedoken en ontdekte dat het bedrijf een aantal andere shuttlediensten aanbiedt. Deze gaan bijvoorbeeld naar Italiƫ, daarnaast liggen er plannen om ook Zuid-Duitsland en Midden-Europa op deze manier te gaan bereiken. Het bedrijf hoopt er daarmee voor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om goederen door Europa te vervoeren, zonder dat daar iedere keer specifiek vervoer voor nodig is. Roger Horn waardeert vooral de ondernemerszin en de wil om iets nieuws in de markt te zetten dat het voor ondernemers gemakkelijker kan maken om internationaal door te groeien.

Author Lucas

More posts by Lucas

Leave a Reply