Geen categorie

Romp eerste Bestevaer 45ST PURE is een feit

By No Comments

KMY heeft de romp van de eerste Bestevaer 45ST PURE gedraaid. Hiermee is men van start gegaan met een belangrijke serieproductie, die ervoor moet gaan zorgen dat aluminium boten meer aandacht gaan krijgen. Het heeft KMY acht weken geduurd om de eerste jachten te kunnen gaan draaien. Er zijn al een aantal potentiële klanten aanwezig op de werf die het proces mee hebben gemaakt, wat aangeeft dat er voldoende vraag is om de Bestevaer 45ST PURE te gaan bouwen.

Roger Horn volgt de ontwikkelingen

Roger Horn volgt de ontwikkelingen op de voet, hij houdt van mooie jachten en is daarom erg te spreken over de productie waar KMY mee van start is gegaan. De opbouw van het dek en het pilot house worden los gebouwd en zullen later op de romp van het schip geplaatst worden. Dankzij de opening aan de bovenzijde van de romp is het letterlijk mogelijk om een kijkje te nemen in de Bestevaer 45ST PURE. Dat is met name voor potentiële klanten interessant. De prijs van het schip ligt lager dan vergelijkbare modellen op basis van traditionele materialen, waarmee KMY hoopt de markt op te kunnen schudden.

Seriegebouwd jacht van aluminium

De Bestevaer 45ST PURE is het eerste seriegebouwde schip van aluminium, er is nog geen andere jachtbouwer die zich daar tot nu toe aan heeft durven wagen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het wel degelijk mogelijk is om specifieke voorkeuren door te geven met betrekking tot het schip. Op die manier moet de Bestevaer 45ST PURE een nieuw succesnummer gaan worden. Roger Horn volgt de ontwikkelingen met belangstelling. Het lijkt er niet op dat hij tot de potentiële klanten behoort, al staat hij wel bekend als iemand die graag op het water is op de mooie schepen.