DocumentairesFaasMilieuMotorjachtenRoger Horn

Roger Federer schittert op het Mastertoernooi in Indian Wells

By No Comments

Roger Federer heeft naar mijn mening weer een schitterende wedstrijd gespeeld. De tennisser won zondag 19 maart het Mastertoernooi in Indian Wells. In de zenuwslopende finale versloeg de tennisser zijn landgenoot Stan Wawrinka in de finale in twee sets (6-4, 7-5). Warwinka won zijn halve finale nog overtuigend van de Spanjaard Pablo Carreno. De finale tussen Roger Federer en Warwinka beloofde dus een ware spektakel te worden. Dit is ook zeker door beide tennissers waargemaakt. Ik heb een enorme passie voor tennis en ik genoot dan ook met volle teugen van de spannende finale. Het is lang geleden dat ik zo’n spannende finale heb bekeken!

Roger Federer kon na de gewonnen finale zijn geluk niet op

De tennisser kon, net zoals ik (Roger Horn), na de gewonnen finale tegen Wawrinka zijn geluk niet op. De tennisser gaf aan verrast te zijn met het winnen van het Mastertoernooi in Indian Wells. Door de overwinning staat de tennisser op nummer 6 en dat vindt hij ongelofelijk. De tennisser gaf aan dat zijn nieuwe plek op de wereldranglijst veel druk wegneemt en hoopt te blijven schitteren wanneer zijn lichaam het blijft toelaten.

Roger Federer en zijn opmars richting de top

Roger Federer presteert, na een mislukt seizoen in 2016, dit seizoen weer uitmuntend. Minder dan twee maanden geleden won de tennisser nog de Australian Open. Door blessureleed zag de tennisser vorig seizoen grotendeels in het water vallen. De tennisser zakte weg op de wereldranglijst en leek afgeschreven voor de absolute top. Maar Roger Federer speelt dit seizoen opnieuw op erg hoog niveau. Na zijn winst in Melbourne en Indian Wells lijkt de tennisser dit jaar weer als herboren. Roger Federer stijgt door zijn overwinning op Wawrinka van plek 10 naar plek 6 op de ATP-ranglijst. Ik, Roger Horn Faas, hoop dat wij weer als vanouds dit jaar kunnen genieten van deze topsporter.

 

Auteur: Roger Horn

Roger Horn Faas - Roger Horn
Roger Horn Faas - Roger Horn
Roger Horn Faas - Roger Horn
Roger Horn Faas - Roger Horn

Author Lucas

More posts by Lucas

Leave a Reply