Over Roger Horn*

Roger Horn

Allereerst wil ik u hartelijk welkom heten op mijn blog, RogerHorn.nl.

Wie is Roger Horn

Een natuurmens, een natuurvriend? Ja, ik ben een echte natuurliefhebber. Ik geloof dat iedereen op de wereld van natuur kan genieten. De een vind er zijn rust, de ander doet er inspiratie op. De natuur heeft voor iedereen iets speciaals te bieden. Prachtig niet?

Roger, een natuurliefhebber?

Maar waarom ben ik dan zo een natuurliefhebber? Echt opkomen voor de natuur doe ik niet. Wel op mijn eigen kneuterige manier. Zo ben ik lid van verschillende goede doelen, zoals: Natuur & Milieu. Hun doelstelling luidt: ‘’Samen met mensen, bedrijven en overheden willen wij het verschil maken met schone energie, slimme mobiliteit, hergebruik van grondstoffen en gezond voedsel.’’ Dat spreek mij erg aan. Zij werken aan duurzame ontwikkeling: schone energie, gezond voedsel en slimme mobiliteit. En zo hoort het.

Roger, een natuurliefhebber?

Horn, een idealist?

De wereld verbeteren kan op allerlei manieren. Moeilijk hoeft dat niet te zijn. Ook met kleine dingen komen we al een heel eind. Het licht uitdoen, spaarlampen gebruiken of je afval scheiden bijvoorbeeld. Ze kosten maar weinig moeite. Toch?

Nog geloof ik in een mooie, gezonde en duurzame wereld. Goed, genoeg over milieu. Naast dat ik geloof in een duurzame wereld heb ik als hobby tuinieren.

Roger Horn & Zeilen

Ook zeilen doe ik met veel plezier. Er letterlijk even er tussenuit.

Er even tussen uit zijn, is als een week van huis zijn – Roger Horn Faas

Een andere omgeving en een ander tempo doet de mens goed en een weekendje zeilen is voor mij een mooie manier om tot rust te komen en mijn hoofd weer helder te krijgen.

.

01. Over

‘’De bloemen bloeien veel en tierig
er naar kijken is plezierig.
En dan de grote stille hei
een wondermiddel voor mij.‘’
– Roger Horn

.

02. Roger

‘’De wind door je haren, de verfrissende zeelucht en de mooiste natuur.’’
Roger Horn Faas

.

03. Horn

‘’Als idealisme je uitdaging is, dan is zweverigheid een eigenschap waar je allergisch voor bent.’’
– Roger Horn

Roger Horn’s Blog

Blog

Neem contact met mij op

Contact

Een harmony-zoekende idealist

Ben ik een harmony-zoekende idealist? Er wordt wel gezegd dat het over het algemeen hartelijke mensen door de natuur. Ook zijn ze vaak sympathiek en begripvol. Ik verwacht veel van mijzelf, maar ook van andere. Ook heb ik een sterk inzicht in de menselijke natuur, een levendige fantasie en een vaak een bijna helderziende intuïtie. Zo zijn er nog een aantal bijvoeglijke naamwoorden die mijn eigenschappen typeren, zoals: introvert, theoretische, emotioneel, planning, idealistisch, harmonie-zoekend en begrip. In de deze kenmerken kan ik mij ook erg goed vinden. Ja, ik ben een harmony-zoekende idealist, die dol is op moeder natuur, zeilen en tuinieren.

Roger Horn