Geen categorie

OEEC 2015 was succesvol met een beurs en conferentie

By No Comments

De OEEC geldt als een belangrijke beurs op het gebied van maritieme ontwikkeling. Roger Horn geldt als liefhebber van grote jachten en volgt de ontwikkelingen daarom met belangstelling, ook al kan hij niet altijd zelf aanwezig zijn op bijvoorbeeld de verschillende beurzen die er worden georganiseerd. De OEEC 2015 bestond uit zowel een beurs als een conferentie, de beide onderdelen verliepen op een zeer succesvolle wijze. Het is dan ook niet vreemd dat de editie voor volgend jaar alweer gepland staat, op 25 en 26 oktober 2016.

Roger Horn onder de indruk

Roger Horn was onder de indruk van de 658 exposanten die de vier grote hallen van de Amsterdam RAI vulden tijdens de OEEC. Er is sprake van een aantal exposanten dat ieder jaar groeit, bijzonder in een tijd waarin het economisch minder gaat en er juist weinig ruimte tot expansie lijkt. Bedrijven toonden verschillende innovatieve technieken en namen bovendien deel aan de conferentie om onderling kennis te kunnen delen. Tijdens de conferentie op de OEEC 2015 was er ruimte voor verschillende presentaties, zoals de keynotes door Industry Panel en Human Capital Panel. Zij spraken over de verstorende veranderingen en trends in human capital. Roger Horn kon zelf helaas niet aanwezig zijn tijdens de OEEC, maar vindt het mooi om te zien dat we in Nederland op een dergelijk hoog niveau deel kunnen nemen.

Offshore Energy in 2016

Ook in 2016 zal er weer ruimte zijn voor de Offshore Energy Exhibition & Conference, de volledige naam van de OEEC. De OEEC zal dan plaatsvinden op 25 en 26 oktober, waardoor het een goed idee is om daar nu alvast ruimte in de agenda voor te maken. Wie er zullen spreken en zullen deelnemen is nog niet volledig bekend, feit is wel dat de beurs waarschijnlijk weer een groter aantal exposanten zal kennen.

Author Lucas

More posts by Lucas

Leave a Reply