Geen categorie

Eerste open golfclub van Zweden bezocht door NGF

By No Comments

Het is geen geheim dat Roger Horn gek is op golfen, vandaar dat hij de ontwikkelingen van bijvoorbeeld de NGF op de voet volgt. Afgelopen 11 en 12 oktober gingen enkele medewerkers van NGF langs bij de Sigtuna Golfclub. Het is de eerste open golfclub van het land, wat de moeite van een bezoek meer dan waard was. De visie van Ole Sarkin wist de bezoekers te inspireren en ook de idee├źn van de Zweedse Golf Federatie konden rekenen op een goede ontvangst.

Onderling netwerk een goed idee

Het is volgens Ole Sarkin van de eerste open Zweedse golfclub onder andere van belang om de dialoog met de omgeving aan te gaan. Dat is heel nuttig en bovendien helemaal iets van deze tijd. Roger Horn kan zich daar uitstekend in vinden, ook hij is er een voorstander van om goed naar de omgeving te kijken en daar op een effectieve wijze de interactie mee aan te gaan. De golfclub in Zweden staat volledig open voor iedereen die er langs wil komen of een balletje wil slaan, een idee dat Horn enorm aanspreekt.

Roger Horn met een open blik op de maatschappij

Ook Roger Horn heeft namelijk graag een open blik op de maatschappij, zowel binnen zijn werkzaamheden op het gebied van vastgoed als wanneer het gaat om een golfclub. Hij is gek op de sport en slaat graag een balletje op verschillende golfbanen door heel Europa, maar wil er daarnaast graag voor zorgen dat bijvoorbeeld de sport voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar wordt. Wat dat betreft lijkt Ole Sarkin een mooie trend in te zetten. Het is op dit moment niet bekend of er in Zweden meer open golfbanen bij zullen komen, of dat het hier voorlopig bij zal blijven.

Author Lucas

More posts by Lucas