FaasMilieuMotorjachtenNatuurQuotesRoger Horn

Boot Düsseldorf kent veel primeurs en meer exposanten

By No Comments

Boot Düsseldorf is een jaarlijkse beurs binnen de watersport en zeilsport. Het evenement lijkt weer in de lift te zitten, nadat het een aantal jaren wat minder was. Tussen 23 en 31 januari zijn er diverse primeurs te bewonderen en zijn er weer meer exposanten aanwezig. Roger Horn is blij dat Boot Düsseldorf weer in de lift zit, dat betekent immers goed nieuws voor de water- en zeilsport als geheel. Tijdens Boot Düsseldorf zullen zo’n 1.700 exposanten uit 60 verschillende landen 1.700 verschillende boten tentoonstellen.

Welkome onderbreking van het winterseizoen

Boot Düsseldorf is doorgaans een welkome onderbreking van het lange winterseizoen. Dit jaar zijn de temperaturen nog niet echt omlaag gedoken, al valt er op het water weinig te beleven. De afgelopen jaren leek de beurs last te hebben van de economische dip, dat lijkt nu weer voorbij. Er zijn drie hallen ingericht voor de verschillende standhouders. Er is voor zeilers veel te zien en er valt van alles te beleven. Roger Horn kijkt altijd met interesse naar Boot Düsseldorf, al is het nog niet duidelijk of hij daar ook zelf aanwezig zal zijn dit jaar.

Vrijwel alle jachtbouwers aanwezig

Wie in ieder geval wel aanwezig zullen zijn zijn de jachtbouwers, zij hebben zich massaal ingeschreven voor Boot Düsseldorf. Dat betekent dat er voor de liefhebbers van alles te bewonderen valt. Uiteraard zijn de marktleiders aanwezig, daarnaast proberen echter ook diverse andere jachtbouwers hun naam te bevestigen door deel te nemen aan de Boot Düsseldorf. Er is dit jaar opvallend veel ruimte voor interactie, waarmee het een stuk leuker wordt voor de bezoeker. Dit moet er uiteindelijk voor zorgen dat Boot Düsseldorf de komende jaren weer groter kan groeien, richting de topmomenten van enkele jaren geleden.

Author Lucas

More posts by Lucas

Leave a Reply