Geen categorie

Bauhaus doet er alles aan om watersport te behouden

By No Comments

Bauhaus in Groningen verkoopt al geruime tijd watersportartikelen, maar moet nu alle zeilen bijzetten om dat te kunnen blijven doen. De bouwgigant zou geen vergunning hebben om de artikelen te verkopen en vraagt die nu alsnog aan, om daarmee door te kunnen gaan. Het gaat onder andere om de verkoop van boten, buitenboordmotoren en zwemvesten. Onder andere Roger Horn juicht de verkoop daarvan toe, aangezien dit er onder andere in Groningen en omgeving voor zorgt dat zoveel mogelijk mensen het water op kunnen om daarvan te genieten.

Vergunning voor verkoop watersportartikelen

Volgens een aantal andere ondernemers in de omgeving heeft Bauhaus geen vergunning voor de verkoop hiervan. De bouwgigant heeft daarom besloten om alsnog een vergunning aan te vragen. De gemeente zal na moeten gaan of de verkoop van deze artikelen past binnen het bestemmingsplan en of er geen sprake is van oneerlijke concurrentie ten opzichte van de andere bedrijven in de buurt. Roger Horn is voorstander van een vrije markt en zorgt er daarmee graag voor dat consumenten uiteindelijk kunnen profiteren van het beste aanbod. Dat geldt voor zijn werkzaamheden in het vastgoed en het interieurontwerp, net als voor andere initiatieven die hij steunt.

Roger Horn heeft voorliefde voor watersport

Roger Horn staat bekend om zijn voorliefde voor de watersport, zowel in Groningen, de rest van Nederland als ook over de grens. Het is op dit moment nog niet duidelijk of Bauhaus uiteindelijk de vergunning krijgt om artikelen op het gebied van watersport te gaan verkopen. Uiteraard houdt Roger Horn de ontwikkelingen goed in de gaten, al was het maar om de watersport in Nederland bij te kunnen houden. Hij mengt zich uiteraard niet in de kwestie, maar zou het fijn vinden als zoveel mogelijk mensen via de diverse kanalen aan artikelen voor de watersport kunnen komen.